Dagen innan bröllopet

I torsdags trodde jag hade allt under kontroll. jag skulle "bara" fixa naglarna på fredag morgon i Lidköping och köpa tre saker på stan. Sedan skulle vi träna med barnen i kyrkan innan jag och tärnan med våra döttrar skulle koppla av på hotellet. Ja just så blev det...eller inte.

När jag satt och sydde det sista på tjejernas klänningar sent på natten så var det snöstorm ute och ett sidenband fattades. Hur skulle jag göra ,med naglarna var det första jag tänkte på givetvis. Inga vinterdäck och bromsar som är dåliga fick jag ta beslutet att inte åka till Lidköping. Ville inte riskera att hamna i diket å inte komma till mitt eget bröllop. Men vem skulle göra dem då?
Har vart med om en skräckupplevelse för några år sedan då en nagelskulptris filade igenom min ena nagel ner in på skinnet så vem som helst får inte göra naglar på mig sedan dess. Det enda alternativet var Center Nails här i Skövde och de har elektriska filar som jag har hört ska göra ont. Men det var mitt enda alternativ så så fick det bli. Han var mkt försiktigt och gjorde jätte fina naglar men tiden rann iväg...över 2 timmar satt jag på fredag eftermiddag! Innan det hade jag köpt allt så nu återstod bara träningen i kyrkan.

När vi anlände till hotellet hade klockan hunnit bli 23 tror jag så det blev en lång natt men jätte mysig! Kusin Simone som skulle hjälpa till med mitt hår var med ett tag med och vi testade frisyren. (Hade inte hunnit det eftersom hon bor i Uppsala)Hanna (min lillasyster och tärna) dukade upp med morotsstavar och dipp och bubbel...mmm!! Sen fick jag presenter och hon hade fixat något fått, något blått, något lånat och något nytt och även en penny(fast en enkrona) som man tydligen skulle ha i skon. Och den ska vara tillverkad det året man föddes för att det ska bringa tur. Inte det lättaste att hitta en sådan krona med hon lyckades! Jag gav henne ett par presenter, en Tomas Sabo berlock och en aftonväska som jag visste hon ville ha.
Trots att det blev så sent fick vi mycket trevligt. Men önskar vi hade haft några timmar till givetvis :)Tills slut somnade vi och sömnen blev hela 2 timmar, haha!


Kommentarer
Postat av: tess

Ja gud va spännande att få se de andra korten förstår att du väntar. SÅÅÅ tjusiga och lite annat än de vanliga. Jätteskoj.Tack... ja de är så kul å grejja med pyssel å man utvecklar ju sig hela tiden.//tess

2010-10-27 @ 18:32:15
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0