Medvind är gött!

Som ni märker har jag inte skrivit på ett tag här utan försöker få ordning på en ny blogg där inriktningen är inredning! Vet inte än hur jag ska göra med denna men antar att jag behåller den och skriver om personliga saker här inne istället, lite då och då.

Det händer mycket i vårt liv och det känns helt underbart!!

Ni som är nyfikna på den andra bloggen är adressen www.lantligcharm.se!


Ha en underbar helg och njut av det vackra vårvädret!!

Underbar tisdag!

Jag planerar och fixar för fullt här så därför blir bloggen lidande. Sen har jag tröttnat på blogg.se och har andra planer för det med, hihi! Men det får ni se om några dagar.

Är inte helt lätt att göra allt man önskar på dagarna med en vild 1-åring men det får ta den tiden det tar. Tycker jag får ganska mycket gjort ändå :)

Idag skiner solen så en promenad vore inte fel att hinna.


Ha en fin dag!

Det bor en ängel i mitt rum

Äntligen hittade jag en helt underbart söt ängel! Så hon fick följa med hem tillsammans med urgulliga koppar, hihi!

Jag gillar när man hittar fina saker till bra pris. Miljögården är ett exempel på underbart fina saker utan att det behöver kosta skjortan =))

Nu bär det av till Gengåvan...igen *ler*!
Ps. De finns på Sandbergs Papper kära lillasyster =)

Kökssoffa och soffbord före-bilder

Lovade visa bilder på soffbordet och kökssoffan så här kommer de!Har slipat bordsskivan för så här snygg var den innan. Ser ut som en hund levt rövare på det, hehe. Men jag insåg att jag var tvungen att spackla den för revorna var för djupa. Så det har jag gjort nu.
Å så här ser kökssoffan ut! Den kommer bli så fin! Ska testa att måla ett lager färg och sen slipa. Blir inte helvit utan ser ännu äldre ut, hoppas jag.
Nu fortsätter jag innan jag ska iväg och sjunga!

Ha det gott!

Ett hörnskåp i Shabby chic stil

God kväll i stugorna :)

Hoppas eran dag varit lika bra som min! Åkte till Gengåvan idag igen (går inte att hålla sig borta därifrån) och givetvis hittade jag några små saker och två stora! Den underbara gamla kökssoffan står nu i vårt hem och väntar på make-over a la moi =)) fast jag har inte bestämt om den ska målas helvit eller om jag ska bevara den som den är. Hmm...Ska fota i dagsljus imorgon så får ni se.

Sen fanns det även ett charmigt soffbord som verkligen behöver en rejäl omgång med slippapper och färg. Fotar även det imorgon i dagsljus.

Jag har att göra iallafall i några dagar och det känns fantastiskt!


Visar några bilder så länge på hörnskåpet jag fixade i helgen. Det är jag super nöjd med! Det roligaste var nog slipningen *fniss*!

Så här snyggt var det före.
Med kvistlack, massor av färg, slipning och en del kärlek blev resultatet så här!Början till lantligt

Här går det undan på dagarna och jag har inte haft tid att göra inlägg. Men nu passar jag på medans lilleman sover middag, som vanligt :)

Det har skett lite förändringar i vardagsrummet och det börjar bli riktigt mysigt därinne nu! Underbar känsla att njuta av de "nya" möblerna som jag slitit med. Målat och slipat, det är så roligt! Ska iväg och kolla på en gammal kökssoffa lite senare och förhoppningsvis flyttar den in i köket innan helgen.

Har länge velat inreda vårt hem i den lantliga stilen blandat med lite nytt och loppisfynd. Så nu har en dröm gått i uppfyllelse *ler*.


Några bilder kommer här!


Jag älskar vitt men det är så vackert att blanda in bruna detaljer i lagom mängd. Det blir mer liv i rummet då!

Tallrikshylla i Shabby chic

Har ju helt glöm bort att visa er vårt "nya" hem! Finns massor kvar att pyssla med och kommer förmodligen flytta runt allt hundra gånger innan jag är nöjd *fniss*!

Köket är enormt tråkigt men jag har stora planer för det utan att det ruinerar oss. Fast allt har sin tid och jag kan inte greja överallt samtidigt ju =) men som sagt, det finns planer som ska påbörjas till sommaren.

Här är tallrikshyllan som den såg ut innan jag shabbade till den. Brunbetsad å tråkig. Va tvungen att stryka ett lager kvistlack över den för det blödde igenom. Om möblerna är betsade innan så kan det vara svårt att få den snygg, men än så länge håller lacket. Eftersom jag är nybörjare på det här så är allt prov. Givetvis är det roligt om det blir bra från början, men samtidigt måste jag lära mig ordentligt!
Efter

Jag är nog lite försiktig i början med slipningen. Men shit va roligt det är att fixa själv och se möbeln växa fram medans man håller på! Det är en lycko-kick!

Snart bär det av till min farmor och farfar för att äta middag och umgås. Ska bli så mysigt. Sen är det dags att lämna prinsessan hos sin pappa.

Kanske hinner jag få till ett inlägg till ikväll med bilder från vardagsrummet!

Ha en fin fredag med massor av mys och kärlek!

RSS 2.0