11 steg!

Idag har det hänt mycket i Lions värld! I 4 veckors tid har han tagit några steg utan att hålla sig i något. Men det har varit max 3 steg per gång.
Men imorse gick han 5 steg, satte sig ner och gick 5 steg till! Så har han hållt på hela dagen, tagit några steg och det har blivit fler och fler. Nyss gick han 11 steg mellan mig och Izabelle!! Självklart var inte filmkameran laddad och att ta bilder är inte så lätt. Men ett litet kort fick jag tidigare idag.



Och lyckan var total när han fick äta en hel pannkaka helt själv!!




Kommentarer
Postat av: Linda

Åh tack finaste du!!!Ja lite samma här MEN VI MÅSTE FÅ IHOP DET!Lördagarna är lättare för mig, vi får skynda för snart står vi där med julen utanför dörren;)

Näää du har inte sagt det,hihi,helt underbart måste få höra dig sjunga..!Åh såg att du plockat fram tygerna med, är såå avis på att du kan sy kan jag lova, hade velat sy massa söta saker till bebbe..gaah!

Tack magen är inte så stor men jag är iofs inte så stor jag heller;)Jag längtar så nu så jag döööör!

2010-11-17 @ 18:18:24
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Du verkar vara så snäll :)

2010-11-17 @ 19:24:48
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Hannah

Men åååh!! Mosters älskling vad duktig han är och så smarrigt med pannkakor!! Kommer mina älskade systers barn hit imorgon och hälsar på tro?

2010-11-17 @ 19:53:44
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh, vad fin han är! Så duktig! Min lilla Nova håller på att lära sig krypa. Hon är i startblockan kan man säga, men tar det säkra före det osäkra och ålar istället.

2010-11-17 @ 23:17:10
URL: http://ladyfair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0