Vi fortsätter

Lion sover middag, Izabelle kom precis hem från skolan, jag bloggar å Samuel jobbar. Borde ta tag i trädgården idag med, men min rygg strejkar. Men med ipren kanske jag kan fortsätta röja? Jag har kämpat i många timmar nu med trädgården å det syns ju knappt att man gjort det, så illa är den! Att människor inte har intresse för trädgårdsarbete kan jag förstå men att bara klippa gräset i 4 års tid är väl ändå att vara lat? Egentligen skulle vi ta å gräva upp allt, lägga duk å sen börja om från början men det finns många fina växter därute så jag kan inte göra så. Utan det är bara att rensa bort all kirshkål om och om igen.

Trädgården i söndags innan jag började...




Ser ni alla fina växter??

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Nämen, hallå!!! Det är ju hur mycket som helst att ta hand om. Nog förstår jag om du blir trött i ryggen. Se bara till att ta det lugnt å vila för det är inte värt att åka på ryggskott eller nåt, då kan du ju inte träna!!! ;)

Kramen, Maria

2010-05-05 @ 16:10:49
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ojjjj vad gjorde förra ägarna?? Att man kan lämna det så!! krams

2010-05-05 @ 16:26:16
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: mamma mina

Godmorgon gumman...Allt bra med dig denna torsdag morgon...Har din prins hållt sig frisk från denna förkylning som går bland barn..Ha en skön dag.kram kram

2010-05-06 @ 09:52:34
URL: http://blondis81blogg.se
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Åhh vad duktig du är, jag hade ställt mig mitt i allt och bara gråtit...

Förstår inte iheller varför man inte kan klippa sin gräsmatta, visst jag har värsta allergin men jag får det gjort ändå.

Lycka till

Kram

2010-05-06 @ 10:24:49
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de e samma här... å ja de va väl fint en gång men så orkade inte de gamla som bodde å ja Daniel har ju knappast hållt efter så de finns att göra. Säger som du egentligen borde man ta jordfräsen å börja om.... //Tess

2010-05-06 @ 14:43:04
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0