Schema läggning

Nu rasar dagarna och om 8 dagar är det julafton. Hur ska jag hinna allt jag vill hinna med? Tur det är busväder ute för då slipper man få dåligt samvete att man inte är ute. Så då borde det finnas tid för pyssel i hemmet med allt från städning till att klä granen.

Jag är en list-människa som älskar att göra upp lååånga listor på allt som ska och borde göras. Så listan inför julen har redan hunnir bli A4 storlek. Hoppas min man är lika entusiastisk som jag att genomföra det för hjälp behvöver jag annars blir inte ens hälften gjort!

Idag ska det bakas saffransbiscotti och städas (fast ddet håller jag redan på med) och sen ska jag ge mig ut i förrådet och leta efter en låda till med julsaker som kommit bort och lite annat smått och gott som ska in och annat som ska ut!

Å nu är Lion färdigbajsad och ska bytas och läggas! Hoppas han sover riktigt länge nu så jag kan göra det som krävs utan en liten som hjälper till på sitt vis!

Sen har mitt paket från ett tygföretag kommit så det ska hämtas ikväll och sen kan jag fortsätta mitt sjal-projekt!!!!

Kommentarer
Postat av: Therese Zätterqvist

Skrivit om ngt du tycker andra kan ha nytta av? Dra iväg en länk till mig!/Therese

2010-12-16 @ 13:13:38
URL: http://www.youngdesigner.se
Postat av: Linda

Ja du gumman julen sätter verkligen fart på oss, ush vad det skall stressas. På lördag har jag 6 fästman julbak för oss själva här,mysigt värre=) Sedan skall vi klä granen ihop=)

Så imorgon blir det jag som får handla på Ica Maxi till vårt goda julgodis som skall görasmumma

2010-12-16 @ 18:06:13
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Lena i Lyckebo

Min lista är tom....Jag har dämpat ner och njuter i stället av varje dag. Klapparna är planerade och köpta för länge länge sedan och det som ska ätas finns att köpa färdigt i affärerna. Köttbullar och revbensspjäll är undantaget och det är väl det enda som är ett "måste". Det är faktiskt man själv som skapar stress och förväntningar, familjen hakar på.

Kramisar från mig

2010-12-16 @ 21:22:57
URL: http://fridatowe.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0