Sagan blir sann!

DÅ var den här dagen med slut och vi har tillbringat den med min familj å lite släkt! Även S släkt, hehe. Vi har ju samma kusiner jag å han...hans morbror å min faster är gifta och det var så vi träffades första gången för 22 år sedan. Jag var tärna å S var marsalk på deras bröllop å kärlek uppstod direkt men då var vi ju bara 12 respektive 13 år å det gick ju över snabbt. Men redan då önskade jag att jag skulle få gifta mig med Samuel. Det var bara det att vi skulle båda tydligen ha ett par förhållanden innan vi hittade varandra igen. Å nu har min drömprins äntligen friat till mig å planerna jag längtat efter i många år är redan igång. Men det kommer att bli tufft för tiden är kort, hihi. Den 25 september i år blir jag nämligen FRU =)) som jag har längtat efter den dagen att få planera mitt eget bröllop och att bli fru istället för flickvän eller sambo. Jag avskyr egentligen ordet sambo så snart slipper jag det!! För mig betyder äktenskapet något starkt och att man hör ihop på riktigt. Det känns som man blir en hel familj. Så då kanske ni förstår att jag är överlycklig nu!!

Ringarna som jag lovade er....



Min älskling valde denna ring av kärlek utan min vetskap :)

Kommentarer
Postat av: Lady Angel

Yey! Grattis!!! Det var verkligen fina ringar ni har valt! Din ring ser orginell ut, någon sådan har jag inte sett förut. Jesus vad romantiskt att ni var kära i varandra när ni var små och så träffas ni igen 22 år senare... Åh, det är verkligen som en saga! Puss o kram!

2010-04-06 @ 08:41:01
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Postat av: Lady Angel

Himla cool ring alltså! Din menar jag, ja hans var ju fin den också men din var cool! Är det vitguld eller vanligt guld?

2010-04-06 @ 08:42:19
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Vad fint!! Gillar ringen jättemycket. ;) Själv väntar jag på att min sambo ska få "ändan ur"... Men, men, den som väntar på nåt gott...

Hoppas ni får en bra dag å att du får vila nåt i alla fall.

Kramen, Maria

2010-04-06 @ 10:04:26
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha! Då hade jag rätt iallafall:)) Syr du klänningen själv...?



kram

2010-04-06 @ 11:01:17
URL: http://propellern.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

Grattis gumman!

Så skoj att ni med ska gifta er detta år...Vi gifter oss den 3/7 och inbjudningskorten har kommit ut nu så nu återstår att se hur många som kommer...Ska bli så skoj när man får höra från släkten att de kommer..Ha en skön och mysig tisdag kväll.kram kram

2010-04-06 @ 19:16:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Petra

grattis gumman! åhh så underbart! jag är jätte nyfiken på din planering osv. kramar

2010-04-07 @ 09:29:09
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Postat av: ella

grattis va kul,fin!!!=)

2010-04-07 @ 19:40:07
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0