Storröj idag, jättekul =)

Det känns verkligen som tiden bara springer iväg när det blir fredag igen, hehe. Jag tycker att veckorna bara rusar iväg och man får inte så mkt gjort som skulle vilja. Men idag är det storröj som gäller. Eftersom vi har bott här i snart 5 månader och fortfarande inte fixat tjejernas rum ordentligt så är det dags idag. Det börjar bli lite tjafs dem emellan vems saker det är. Så jag får helt enkelt offra min lugna förmiddag och kanske till och med promenaden för att få ordning.

Igår blev det inget bloggande för jag hade fullt upp med att leta present till brorsans bebis å sen att göra allt vardagligt innan vi skulle åka ner till Alingsås för att äntligen få se det lilla miraklet! Innan vi skulle åka så fick jag sån huvudvärk, mådde illa och kallsvettades. Men jag är envis å sa aldrig till blivande mannen hur dåligt jag mådde utan vi kom iväg och jag somnade i bilen som ett litet barn! När jag vaknade var vi framme och värken var borta!!
Det var så mysigt att se min bror som pappa och hans lille underbara son, eller deras givetvis. Och M är hur söt som helst! Inte så ofta man kan säga så om andras barn, men han är såå söt och fin! Gissa om jag var stolt att få hålla mitt lilla syskonbarn! Så liten så man fick lite panik när man höll Lion sen. Har verkligen han varit så liten??

Vi stannade till sent på kvällen och jag nästan kastade mig i sängen när vi kom hem. Längesen jag var så trött.

Det var lite kort om gårdagen och nu ska jag städa!

Ha en fin fredag! 


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Vad kul att ni kom iväg å fick träffa lilla underverket! ;)

Jag har oxå planer på att storröja här hemma. Sambon ska på killfest imorgon eftermiddag så jag har imorgoneftermiddag och söndag (säkert större delen av dagen!?) till att röja. Planerar att rensa garderoberna för jag vill verkligen organisera lite bättre. Får se när det blir klart!??

Önskar er en trevlig helg!

Kramen, Maria

2010-04-23 @ 15:47:56
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Linda

Gumms saknar dig!!!

Nya termomuggar i min webshop!!!!

2010-04-25 @ 18:39:59
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Vad tycker du om städning? Är det roligt eller tråkigt för dig? :) Kommentera på detta inlägg: http://ferhat.blogg.se/2010/april/ny-magic-trick-nasta-vecka.html :D Tack!

2010-04-25 @ 18:50:08
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Fanny

Haft en bra dag?

2010-04-25 @ 18:51:46
URL: http://thewholeweek.blogg.se/
Postat av: BAKFULL

hejsan, om du är en musikälskare så ska du verkligen läsa detta meddelande, annars så struntar du i det!, vi har ett band jag och min syster och våra låtar ligger ute på myspace, och vi skulle gärna vilja att du lyssnar på våran senaste " Du kan inte få mig att stå " och gärna kommentera vad du tycker i våran blogg!



ps. i senaste inlägget på bloggen kan du rösta vilken låt du gillade bäst så lyssna gärna på flera av dom och rösta i bloggen!



http://Myspace.com/bakfull



Kram!

2010-04-25 @ 19:04:55
URL: http://baakfull.blogg.se/
Postat av: tina

kolla gärna in min blogg och säg om de är hiss eller diss! :)) kram

2010-04-25 @ 19:09:29
URL: http://missfakehair.blogg.se/
Postat av: liindblaads

var med och tipsa mig om en låt så kanske jag publicerar just din låt och du får en länkning :)

2010-04-25 @ 19:40:20
URL: http://liindblaads.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0