Ja tack till Bearnaisesås!

Känner att jag inte har så mycket att dela med mig av för tillfället som intresserar er utan det får bli lite bloggande när jag har tid och ork.
Igår hade vårt band spelning i Lidköping och det var super roligt! Första halvan var det inte så mycket folk men sen kom Lidköpingsborna ut och responsen var överaskande! De berömde oss för vårt framträdande och ville att vi skulle komma tillbaka. Så det hoppas vi på i vår! Tyvärr åkte jag på en förkylning igår så rösten höll väl inte på det sättet jag ville, men jag lyckades ta mig igenom 2 timmar utan att den sprack. Idag är det väl lite värre men jag kurerar mig med te och örter.

Jag fortsätter även att gå ner i vikt så jag är glad och postiv till att fortsätta tills jag nått min vikt. Sen ska jag nog gå över till Gi för alltid. Men jag vill kunna unna mig något onyttigt ibland så då får man helt enkelt tillsätta ett extra träningspass den dagen! Känner att kroppen mår så mycket bättre nu och beviset var igår när vi fick mat innan spelningen.

Jag åt min möra goda biff med wokade grönsaker och en massa bearnaisesås och resten av gänget åt pommes och gratäng till sin mat. Jag blev pigg och lagom mätt medans alla de andra klagade på trötthet och väldigt mätta, hehe!




Den här och Ica´s egna på burk är mina favoriter! Känns lite konstigt att man kan äta upp till 1,5 dl av det till varje måltid men det funkar ju och jag njuter eftersom jag älskar beasås!!


Kommentarer
Postat av: Lena i Lyckebo

Visst är det fantastiskt. Lycka till med viktnedgången min vän, i sommar kommer du att vara såååå nöjd och glad över dig själv.

Kramisar<333

2011-01-15 @ 15:53:29
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och Felicia

Men du, hur skaffar man en egen domän?

2011-01-15 @ 15:56:02
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Vad kul med sån respons!! ;)

Tycker att det är konstigt att det funkar det där med fet mat men bevisligen så funkar det ju. ;)

Kul att det funkar för dig. Hejja, hejja!!!

Kramen, Maria

2011-01-15 @ 16:03:05
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Linda

Kul med spelningen gumms! Duktig du är med maten med..

2011-01-15 @ 17:00:39
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: mariia

sv: tack så mycket för svar! jag ska leta runt lite och höra vad paret har för budget. Det ska bli riktigt roligt och dina kort blev superfina!

tack för kommentaren om bilden också!

2011-01-15 @ 21:54:04
URL: http://dubbelii.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hihi, visst är det gootttt med BA sås.. :)

2011-01-19 @ 15:31:50
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0