25 dagar kvar!

Hela dagen igår va jag totalt utslagen och trodde jag skulle åka på en förkylning, men det gav sig med nattens sömn! Har inte riktigt tid för att vara sjuk nu i slutspurten, hehe! Fatta att vi gifter oss om 3,5 vecka/25 dagar....tiden kommer gå som hejsan nu!! Har nog inte riktigt förstått att det är så nära....

Men allt känns som det är under kontroll. Min mamma har tagit tag i dukning/maten och allt som rör det och det är jätte skänt att kunna släppa något. Fast det svider ju lite att man inte klarar att ta hand om allt själv. Men hur skulle det kunna gå med en bebis som kräver total uppmärksamhet hela dagarna? Att planera bröllop när maninte har barn är nog en helt annan sak, det har jag iaf fattat...hahaha!


Jag syr å syr men det tycks aldirg bli färdigt. Har ju som mål att vara färdig på fredag men det kan jag nog tyvärr glömma för nu väntar jag ytterlgare än en gång på pärlor från Panduro. Darling skulle köpt det igår när han passerade det men fick punktering så det gick ju inte. Fast....kom precis på att det finns en affär i Mariestad som säljer Panduros saker....tänk om de har de pärlorna??? Får nog ringa dem när de öppnar om en timme!


Lillstumpan har fotografering idag i skolan och jag stylade henne imorse....tyvärr var solen lite ivägen men frisyren syns lite iaf! Älskade fina dotter :)


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Oj, oj, vad tiden rusar iväg... Det låter ju bra att du har allt under kontroll!! ;)

Vilken finfin håruppsättning!!

Kramen, Maria

2010-09-28 @ 10:00:32
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Fru Svensson

Ja nu är det verkligen nära, gud vad spännande :)

2010-09-28 @ 16:36:45
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Linda

Gud vad fint hon blev i håret!!

2010-09-28 @ 19:14:07
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar

Oj snart är det dags! Och tro inte att du ska hinna med allt själv, vi gifte oss innan vi fick barn och hann iaf inte fixa allt! Gör bara det du vill och delegera resten!

2010-09-28 @ 20:51:29
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Fru Svensson

Nu springer dagarna på, hoppas att allt är bra och att du inte är allt för stressad.

Kram

2010-10-04 @ 09:30:49
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Lady Angel

Oooh det var en riktigt tjusig bild på dottra din! Passar jättebra med solen där ju!

Det där med bröllopsplanering och barn, ja du... När min syrra gifte sig så var både honom och maken jätteförkylda p.g.a. all stress och sömnbrist och deras lille son var gnällig för att han hade fått vara hos sin farmor medan mamma och pappa fixade bröllopsbestyren. Syrran min avslöjade efteråt att hon och maken var så slutkörda att de faktiskt bara sov på bröllopsnatten...



Btw, när får vi se klänningen!? Jag vill seeeeee!

2010-10-04 @ 18:00:29
URL: http://ladyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0