Trots

Nu trotsar jag den eländiga förkylningen och tar med ungarna en sväng till blomsterlandet, tygaffären och sen är det hem igen och mysa för vi är ensamma hela dagen och kvällen och natten! S är på utbildning med middag efteråt och han ska sova över i Götet.
Så ikväll ska jag och Izabelle mysa med favortimaten tacos och kolla på film! Men innan dess ska jag försöka lära henne att sy på maskin, kanske går hon i mina spår hihi!

Ute fortsätter snön att falla så nu har vi nog 50 cm och mer lär det bli i den här takten. Hoppas bara inte det blir tö nu lagom till advent, det vore tråkigt! Julkänslan blir så myclet mer med snö och en riktig vinter!

Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag söta.

Ja här snöar det jätte mycket.När jag var ute i morse så var det bara små flingor som trillade ner nu är det ätte stora flingor och det är så mysigt att bara få vara hemma och snart pyssla med jul pyssel i hemmet..Ja de små blir fort stora men härlig tid de är inne i nu.William går inte utan stöd men gillar att gå längst väggarna och möblerna så en vacker dag kommer han släppa och gå framåt.

Hoppas att snön ligger kvar ett bra tag som du skriver så är det extra mysigt med snö nu när det är jul.Två år i rad med snö är inte dåligt..Våra små födde fram snön,,hihhi....Så skoj om dottern din kommer bli duktig med syning av kläder och allt fint till hemmet.Hur ofta har du barnen nu tillsammans..På bilderna så ser man mest dottern och klart din prins..Har du inte din stora prins så ofta mera eller..Vart bor du nu gumman och vart bor barnen när de är hos sina pappor..

Här är livet helt underbart vi jobbar på ett syskon till William,lika bra att köra på nu när man ändå är inne i blöjtiden,,,hihi..så vi tar en dag i taget så får vi se vad det bjuds på...:)

kram kram krma

2010-11-25 @ 14:00:34
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag vännen..

Har en gå vagn till William och han gillar den jätte mycket men den dagen kommer att han kommer gå snart..Kanske det blir i kväll vem vet.

Ja det hade varit något att starta ett företag och fixa gardiner och sånt fint till hemmet..

Hoppas att du får en skön och mysig helg med din kära familj..Inga planer att resa ner till skåne trakten snart vill träffa dig snart igen .,,,vill bara krama om dig och säga stor grattis till allt ni har varit med om den sista tiden.Ha det så bra söta.kram kram kram

2010-11-26 @ 15:19:06
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0