Pysseldag idag

Idag känns allt lite lättare och jag, Izabelle och Lion har haft en mysig morgon med god frukost och lite prat om vad vi ska göra idag. I köksfönstrena lyser 2 fina julstjärnor redan och resten av belysningen och lite pynt ska fram senare idag! Det är en härlig tid som väntar med mysiga dagar i vintermörkret och alla stjärnor som lyser upp i hemmen, jag älskar julen!

Izabelle fick tag på Pandurokatalogen och visade några saker hon vill att vi ska pyssla med så vi ska ner en sväng på stan sen (mor och dotter tid) och leta efter bokmärken med änglar på och kanske tar vi en tur till Slöjd-Detaljer i Skara för att köpa lite pysselsaker. Vi har en affär här i Skövde som säljer pysselgrejer men vet inte om de har det vi vill ha. Tänkte göra några fina änglar att hänga i granen och då behövs kulor av frigolit eller trä, garn att ha som hår. Tyg till klänningarna har vi och fjädrar till vingar finns i paketet från Panduro som väntar på posten!

Så idag blir det en mys/pyssel dag med dottern!







Bilderna är lånade av Panduro.


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Men, vad mysigt med en pysseldag!! ;)

Själv ska jag pyssla med lite julgodis å lussebullar. Sambon ligger å mår illa (säkert nåt han ätit!??) Verkar inte va nån riktig magsjuka, tack å lov...

Hoppas ni får en riktigt mysig dag!!

Kramen, Maria

2010-11-27 @ 11:41:27
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh, va fint. Jag gjorde liknande saker förra året. Har ett helt skåp med pyssel, men saknar tiden att göra det. Men den kommer nog =)

2010-11-27 @ 20:47:43
URL: http://la
Postat av: Rockkärringen

Vad mysigt, hoppas att ni fick en underbar dag :)

2010-11-28 @ 12:00:49
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Linda

Trevlig första advent gumman, hur blir det med dagen i götet?

2010-11-28 @ 12:56:19
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0