Glader

God morgon!

Vädret är lite konstigt idag men det regnar inte å det är skönt ute så snart blir det en promenad med Lion! Ryggen mår bättre idag å det är en skön känsla, däremot har jag lite träningsvärk...hehe! Men det stoppar inte mig! Städning och tvätt och handla mat står på listan idag för imorgon är det ju röd dag så då är det skönt om allt är gjort!




Önskar er en fin dag!

Kommentarer
Postat av: mamma mina

Godmorgon gumman..

Ja min Wille är känslig mot mjölk produkter,,,hanr har speciell ersättning som vi köper genom Apoteket...skönt att man får det på recept annars hade det blivit riktigt dyrt..

Tänkte pröva o se om han gillade det i måndags men det gjorde han inte och ja viste att det fasn skummjölkspulver men tänkte det lita ska väl inte ta någon skada..men jodå det gjorde det..ska inte göra om det..

Hoppas att du får en skön onsdag,,känns som fredag..så det är skönt..Ingen vidare natt här har man haft,,riktigt trött nu,,willw fick sin 5 månads spruta i går o denna gång regerade han jätte mycket på det o har haft hög feber o mått si o så..men efter lita alvedon har det hjälpt..

Jodå det går bra med planeringen inför bröllopet...ska snart fixa några sång häften,,du får gänra dela med dig om du har några tips till det..inte det lättaste..Ha en skön morgon..Så söt bild på prinsen.kram kram

2010-05-12 @ 09:25:35
URL: http://blondis81blogg.se
Postat av: Helen

Vad kul att du ska till Kolmården. Då kanske vi träffas :)

Skriv gärna om du behöver lite bra semestertips, typ bad ställen etc.

Kram

2010-05-12 @ 09:46:14
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: mamma mina

Har med lita träningsvärk efter min lila träning..men vad gör man inte för bli av med den lita magen man har kvar..svårt är det allt för homa motiverad är jag inte..har så svårt att låta bli vissa godsaker..hihihi---

Hur går det för er med bröllpps planerna...bokat dag o kyrkan än eller? kram kram

2010-05-12 @ 09:57:19
URL: http://blondis81blogg.se
Postat av: Anna

Tack för ditt svar om datorn:) Tror att det får bli en sådan till henne eftersom hon ska åka till Spanien i sommar och då måste det ju vara lätt för henne att ha en sådan liten m sig...?

Nu kom regnet hit iallafall:(



kram

2010-05-12 @ 14:38:50
URL: http://propellern.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Härligt att det känns bättre. Själv har jag sovit idag, skulle nog behöva fara å handla men det gör jag inte utan sambon, han måste bära... Sen diskbråcket så bär jag sällan å aldrig nåt tungt. Så vi lär nog åka å handla imorgon, när jag vaknat efter några timmars sömn.

Kramen, Maria

2010-05-12 @ 16:52:45
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Lady Angel

För mig blev det en röd dag idag... Lingonveckan kom tre dagar för tidigt... Ösregn hos mig idag, passar mitt mood! Är skönt med regn också.

2010-05-12 @ 19:10:19
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

haha så söt :D

2010-05-16 @ 22:42:54
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: Nina

mysig blogg du hade :D



vilken sötis :D

2010-05-17 @ 11:55:02
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0