Ego-pics

Idag är jag extra generös och bjuder på flera bilder av mig, hahaha! Har ju inte vart så mkt av den varan det sista året, men det är väl pga dåligt självförtroende som håller på att bli bättre!

Dagens mig:



Sen en bild på mig å Lion...



Lite klurigt att ta kort på oss när han hela tiden skulle ta kameran, men jag lyckades till slut!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Wow!!! Vilken kropp!!! ;) Snygg å brunbränd!!! Inte har du så mycket kvar nu!??? Fast det klart, bröllop, då vill man va sitt bästa jag. Förstår det!!! Fast jag tycker då att du är perfekt som du är!!!!

StorKramen, Maria

2010-08-01 @ 21:15:24
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

God kväll snäckan..Så söt du är på bilderna...Så smal du har blivit...Hur går det med bröllops planerna? Ha en skön kväll.kram kram

2010-08-01 @ 21:35:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Livet är så underbart som det bara kan vara med en...Trillade för snart 2 veckor sedan över en av Williams leksak så jag stukade handlederna men fick inte ont för en vecka senare så jag vara hos sjukgymnasten och sen blev det rönken men inget vara brutet skönt i det...Så nu får man ha stöd för handlederna men det börjar bli mycket bättre..

Skoj att ni ska bli så många på er dag..Det är en dag som man inte ska glömma och allt ska vara så perfekt som det bara kan vara...Längtar tillbax..men får njuta av minnet...Kollade på filmen som min bror spelade in på våran dag...riktigt skoj att titta på....Hur kommer din klänning se ut nu när du ska sy den själva..kort eller lång..ska bli skoj att se bilder..Ha en skön kväll..kram kram

2010-08-01 @ 22:07:51
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lillasyster..

Lilla skitonge!! Moster ääääälskar!!!!!!

2010-08-14 @ 14:53:42
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0