Pyjamasparty ikväll =)

Ikväll är det pyjamasparty hos kära syssling! Det ska bli så kul att träffa alla å få prata, fnissa, äta gott, dricka gott och skratta sig halvt fördärvad...för det är vad som kommer ske ikväll. Om jag känner min syssling rätt har hon planerat en hel del bus å MYS! Men mig tar jag lill-plutten som tyvärr är lite för mammig för att vara hemma. Men hoppas att han kommer sova gott så jag får ha lite fri-tid, hehe! Men det ska nog gå bra. Alternativet är att lämna lillen hemma men kommer jag då att kunna slappna av? Det är väl varje mammas dilemma. Jaja..jag har ett par timmar till på mig att fundera. Jag tänker iaf packa ner mitt gamla partyhumör å ha en helkul kväll!!

Vad ska ni hitta på för skoj ikväll??


Kommentarer
Postat av: Lady Angel

Jag ska på tjejmiddag med Diva och Piraya! En rätt kul grej är att vi råkade köpa alldeles för mycket vin... M får leka chaufför åt oss ikväll haha!

2010-04-10 @ 16:10:51
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Har varit och sett "West side story" här i stan m familjen. Superbra å supertrevligt var det. Nu är det nästan så att ögonen går i kors... Borde ta å sova... ;)

Kramen, Maria

2010-04-10 @ 22:01:24
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

God middag gumman.Så fint du har fått här inne..Så skoj att vi har planerat in allt så nära varandra..Först bebis sen bröllop :) Vi har speciall välling för han är koälergiker eller hur det nu stavas..

Har inte hittat klänning än men kommer snart..vet ca hur jag vill att den ska se ut.ska bara ha en enkel..Ja det blir dop och bröllop på samma dag..så det blir rosa/vit o blott tema..Håller på att planera för fullt..så skoj..Ha en skön söndag söta.kram

2010-04-11 @ 12:53:07
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

Nä jag har inte facebok..kram

2010-04-11 @ 12:53:50
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh vad fin bloggen blivit!!

Skall bli kul att följa dig & ert bröllop här på bloggen!

2010-04-11 @ 18:20:23
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0